NPGL Pro GRID 2016- Harmonogram

NPGL Pro GRID 2016- Harmonogram

3 sezon NPGL Pro GRID zbliża się wielkimi krokami. Wszystkie zespoły wybrały już składy swoich drużyn teraz pozostały przygotowania, strategia i planowanie tego jak wygrać Pinnacle Trophy na koniec sezonu 2016.

 

Tegoroczny harmonogram ma nietypowy format, ponieważ wszystkie mecze zostaną rozegrane w jednym miejscu. Zawody będą odbywały się w Utah Valley Convention Center w Provo.

 

Sezon 2016 rozpocznie się 17 sierpnia i zakończy po 12 meczach 27 sierpnia. Faza Playoff zaczyna się 2 września finałem Konferencji Wschodniej. Dzień później 3 września odbędzie się finał Konferencji Zachodniej. Zwieńczeniem sezonu będzie Wielki Finał NPGL  7 września.

GRID LEAGUE DC BRAWLERS CROSSFIT LEAGUE

 

Wszystkie mecze będą transmitowane live oraz będą dostępne do ponownego odtworzenia na stronie NPGL.

 

Harmonogram:

Sezon

Sierpień 17, 4 p.m. MT/6 p.m. ET: Boston Iron vs. NY Rhinos
Sierpień 17, 7 p.m. MT/9 p.m. ET: Baltimore Anthem vs. DC Brawlers
Sierpień 18, 4 p.m. MT/6 p.m. ET: LA Reign vs. San Francisco Fire
Sierpień 18, 7 p.m. MT/9 p.m. ET: Phoenix Rise vs. Miami Surge
Sierpień 22, 4 p.m. MT/6 p.m. ET: Baltimore Anthem vs. NY Rhinos
Sierpień 22, 7 p.m. MT/9 p.m. ET: DC Brawlers vs. Boston Iron
Sierpień 23, 4 p.m. MT/6 p.m. ET: Miami Surge vs. LA Reign
Sierpień 23, 7 p.m. MT/9 p.m. ET: Phoenix Rise vs. San Francisco Fire
Sierpień 26, 4 p.m. MT/6 p.m. ET: Boston Iron vs. Baltimore Anthem
Sierpień 26, 7 p.m. MT/9 p.m. ET: NY Rhinos vs. DC Brawlers
Sierpień 27, 4 p.m. MT/6 p.m. ET: LA Reign vs. Phoenix Rise
Sierpień 27, 7 p.m. MT/9 p.m. ET: San Francisco Fire vs. Miami Surge

Playoffs

Wrzesień 2, 5:30 p.m. MT/7:30 p.m. ET: Finał Konferencji Wschodniej
Wrzesień 3, 4 p.m. MT/6 p.m. ET:  Finał Konferencji Zachodniej
Wrzesień 7, 6 p.m. MT/8 p.m. ET:  Wielki Finał NPGL

Dla niezaznajomionych – pod poniższymi linkami możecie sprawdzić składy wszystkich drużyn NPGL.com:

Baltimore Anthem
DC Brawlers
San Francisco Fire
Boston Iron
Los Angeles Reign
New York Rhinos
Phoenix Rise
Miami Surge

 GRID LEAGUE DC BRAWLERS CROSSFIT LEAGUE james thousend

 

OK ale..... Czym jest GRID?

GRID to pierwsza na świecie impreza CrossFittowa tego typu. Jest to dwugodzinny wyścig dwóch drużyn. GRID to wytrzymałościowy test z podnoszenia ciężarów. Dlatego od zawodników wymaga się wszechstronności w postaci umiejętności, prędkości no i oczywiście siły.

Dwie drużyny złożone z 14 osób (7 kobiet, 7 mężczyzn) walczą w 11 biegach, w trakcie których zawodnicy wykonują najróżniejsze ćwiczenia CrossFit. Do GRID należy 8 drużyn NPGL:  Los Angeles ReignNew York RhinosBoston IronDC BrawlersPhoenix RiseMiami SurgeSan Francisco FireBaltimore Anthem. Jeżeli chcesz dowiedzieć się jeszcze więcej na temat GRID wejdź na stronę - https://www.npgl.com

GRID LEAGUE DC BRAWLERS CROSSFIT LEAGUE Harris Snatch

 

ZOBACZ TEŻ:

- Czy odżywki sa zdrowe

- Przepis: Power Shake

- Trening podczas ciąży

POWIĄZANE ARTYKUŁY

Polskie Krosfity – Spełnione marzenia

Polskie Krosfity w kolejnym już 5 odcinku to historia pierwszych zawodów Kariny i dwóch boxów, które powstały z pasji i miłości do CrossFitu.

Przeżyjmy to jeszcze raz: Atlantic Regionals!

Skrót wydażeń z CrossFit Games regionals, zobaczcie ponownie Bena Smitha, Noah Ohlsena w akcji!

CrossFit Games Region Europa: podsumowanie

W miniony weekend zakończyły się Regionals, w tym nasze europejskie (Meridian) Czas na podsumowanie...
© 2015 Trec Nutrition Sp. z o.o. All rights reserved
projekt i realizacja: [zjednoczenie]